Därför opererar bloggare och influencers brösten

Bröstförstoringar och plastikoperationer är vanligare bland influencers och bloggare än hos andra människor. Utvecklingen har snabbt gått framåt och idag kan det vara svårt att hitta en influencer som inte gjort något ingrepp på sin kropp. Det är kanske inte så konstigt vid tanke på att de till stor del lever på sitt utseende och att lägga upp vackra bilder på sig själva. Att då operera brösten eller utföra andra ingrepp på kroppen kan snarare ses som en investering än ett rent skönhetsingrepp.

 

Bröstförstoringar med implantat från Motiva

Motiva Sverige har utvecklat ett nytänkande implantat som ger ett fylligt men naturligt resultat. Dessa implantat är redan välanvända bland kändisar och allt fler spås använda dem i framtiden. Mer information om Motiva Sverige och deras bröstimplantat hittar du här. Exakt vilka kändisar som använt dessa är inte känt men det kommer definitivt bli många fler i framtiden.

Motiva Sverige har ett av de säkraste implantaten som finns på marknaden och många rekommenderas att byta ut gamla giftiga implantat mot dessa istället.

Kändisar som opererat brösten

Idag är det inte tabu att prata om sina operationer och andra skönhetsingrepp. Allt fler influencers går ut med vad de gjort för att förbättra sin kropp och vad de använt för metod. För många verkar det vara nödvändigt med operationer för att samla följare och tjäna pengar på bloggen. Flera kändisar har visat sig använda implantat från Motiva Sverige för att förstora och förbättra brösten. Bland de som har opererat sina bröst större finner vi bland andra Bianca Ingrosso, Paulina Danielsson, Carolina Gynning och Margaux Dietz.

Influencers miljonvinst från skönhetsoperationerna

Med kändisar som Bianca Ingrosso i täten så är det ett riktigt miljonregn över våra svenska influencers. De tjänar stora pengar på varje bild som läggs upp i sociala medier. Eftersom majoriteten av bilderna är selfies är det klart att utseendet blir väldigt viktigt. Söker man efter före- och efterbilder på kändisar som skönhetsopererat sig märker man snabbt en stor skillnad. På ett sätt kan det kännas tråkigt att de alla känner press på sig att se likadana ut. Samtidigt känner många en lättnad i att de flesta faktiskt inte föds så snygga utan att det krävs många operationer för att få det perfekta utseendet.

De som investerar så mycket pengar i sitt utseende och sen väljer att visa upp sig på sociala medier får oftast pengarna tillbaka snabbt. Får man ihop ett par tusen följare kan man sedan börja sälja samarbeten och reklamplats på sina plattformar.

Bloggtips