Hyr kontor som bloggare och internetentreprenör

Idag är det många som lever på sin online business. Håller du på att bygga upp en blogg eller ett annat internetföretag kan det vara riktigt smart att hyra ett kontor eller ett kontorsstol på ett kontorshotell.

Hyra kontor på kontorshotell

 

Det är många som drömmer om att jobba hemifrån. Få kliva upp på morgonen och arbeta i morgonrocken. Men sanningen är faktiskt att det inte är lika roligt och effektivt som det låter. Förr i tiden var en inkomstbringande blogg just en ”blogg”. Idag har de flesta onlineentreprenörer en mängd olika företag som de driver. Du behöver ofta finnas på flera plattformar. Att samarbeta har också blivit än viktigare. Konkurrensen på internet är stor och att göra hela sin business som en one man show funkar inte riktigt längre. För att verkligen växa, nå ut, behöver du både få bra input och hitta samarbetspartners. Då är det smart hyra kontor eller en stol på ett kontorshotell i Stockholm. Du kan antingen hyra kontoret på heltid eller så börjar du med en stol någon gång emellanåt. Där träffar du andra företagare, får mycket tips och idéer, men du hitta även personer att samarbeta med. Ditt företag blir också en slags arbetsplats, då du får arbetskamrater. Det är också välbefinnande för din mentala hälsa. Gå in på Workaround för att hyra kontor i Stockholm och låt företaget växa.

Samarbete

Idag är det vanligt att olika internetföretagare, bloggare och influencers samarbetar. Det är omöjligt att vara en egen ö: du behöver andra företagare som kan hjälpa dig att nå ut med dina produkter och tjänster. Ett givande och tagande som berikar både ekonomiskt och socialt. När du hyr ett kontor kommer du att lära känna marknadsföringsstrateger, fotografer, skribenter, ekonomer och andra företagare som du kan arbeta med. Istället för att du går ut på nätet för att hitta någon som kan sköta dina sociala medier-konton, så hittar du personen IRL. Då kan du verkligen maxa marknadsföringen.

Arbeta mer effektivt

Hur skön tanken än är på att få stanna hemma, så är det faktiskt svårt att arbeta effektivt i ditt hem. Disken ropar på dig. Någon knackar på och du känner att du måste ta en kopp kaffe eller så har du stängt in dig i ett rum för att aldrig bli störd. Du ser samma väggar hela tiden. När du blir less är det också lätt att göra något annat. När du hyr ett kontor eller en stol på ett kontorshotell kommer du att använda din tid mycket mer seriöst och effektivt. Du betalar ju för att få sitta där.

Fysisk och psykisk hälsa

Ett stort problem med att arbeta hemifrån är din fysiska och sociala hälsa. Vi behöver träffa andra människor för att må bra. Kanske inte varje dag, men ett par gånger i veckan. Det är skönt att känna att man är en del av ett sammanhang. Att ha människor att säga hej till. Du kommer också må bättre mentalt genom att komma hemifrån. När du tar dig från hemmet till kontorshotellet får du också mer motion. Att röra på sig är viktigt för att kunna jobba och må bra.