Hjälp att flytta till nåt större?

Har din verksamhet drabbats av växtvärk? Även om du ”bara” driver en blogg kan din verksamhet plötsligt växa över alla breddar och så står du där med ett helt team som ska huseras någonstans. Alla företagare drömmer visserligen om att se sin verksamhet växa sig så stor som möjligt. Men samtidigt kan problem uppstå när företaget växer för fort och snabbt behöver fler händer i verksamheten.

Ett nytt kapitel

Att flytta till nya lokaler är ofta en spännande händelse. Men ack så tidsödande. Det spelar ingen roll om kontoret flyttar ut från lägenheten eller villan eller från ett kontor till ett annat. Även om du driver en blogg måste någon flytta alla saker och någon måste städa ut de lokaler du lämnat. Allt tar tid i anspråk som kunde ha lagts på någonting bättre, som att träna upp nyanställda eller bara sköta verksamheten. Dessutom kan det kosta dig och företaget tusentals kronor om din hyresvärd av någon anledning inte godkänner städningen.

Som småföretagare drabbas du snabbt av ekonomiska förluster så fort din grundverksamhet blir liggande. Med andra ord kan det vara värt att anlita ett företag som Qleano för hjälp med flytt och flyttstäd. Då kan du, och dina anställda om du har sådana, fokusera på att så snabbt som möjligt få ordning på kontoret och fortsätta med era uppgifter som tidigare utan att oroa er över om städningen uppfyller hyresvärdens krav eller inte.

Fortsatt städning

I takt med att företaget växer blir det också allt mer besvärligt att själv sköta städningen och som småföretagare blir det dyrt att betala en egen städare. Även är kan Qleano hjälpa till. Städföretag som Qleano erbjuder många olika tjänster, som exempelvis kontorsstäd och fönsterputs, utöver flytthjälp och flyttstäd.

Även om det på papperet kan se ut som att en bra städfirma kan komma att kosta en del är det nästan alltid värt det i slutändan. Du sparar ändå pengar eftersom du frisätter dig själv och dina anställda för att fortsätta göra det ni gör bäst, det vill säga driva företaget, istället för att ägna er arbetstid åt att städa på arbetsplatsen. Istället överlåter du åt städfirman att sköta allt städ som annars skulle ta både tid och pengar i anspråk. Med andra ord en liten utgift som leder till stora besparingar och minskad stress i långa loppet.